Molekulární mixologie v podání Achima Šipla

Přidáno 17.12.2019

Kategorie: Bar

Ambasador ovocných destilátů společnosti Rudolf Jelínek, lektor České barmanské asociace a odborník na molekulární mixologii v jedné osobě.  To je Achim Šipl – profesionální barman s více jak dvacetiletou praxí, který se navíc stále úspěšně účastní barmanských soutěžích v Česku i v zahraničí. Přes jeho vytíženost si před Vánoci udělal čas na třídenní k...

Zdroj: Svět H&G

‚Excelentní‘ dosud neobjevenou evropskou destinací jsou Lázně Luhačovice

Přidáno 12.12.2019

Kategorie: Nezařazené

Zlínsko a Luhačovicko zvítězilo s projektem „Well, well … Lázně Luhačovice“ v národním kole soutěže „European Destination of Excellence“ 2019 (EDEN), kterou organizuje Evropská komise. Letošním tématem EDEN 2019, který pomáhá zviditelnění dosud neobjevených evropských regionů, bylo právě lázeňství a zdravý životní styl. Vyhlášení EDEN 2019 bylo součástí slav...

Zdroj: Svět H&G

Nový Whiskey Restaurant, Bar & Museum v historickém centru Prahy

Přidáno 12.12.2019

Kategorie: Bar

Umístění baru v bezprostředním sousedství Staroměstského náměstí plus unikátní koncept kombinující restauraci, bar a sbírku whisky ze 13 zemí jsou zárukou výborné dostupnosti a mimořádně intenzivního zážitku. Whiskey Restaurant, Bar & Museum, místo zaslíbené všem milovníkům světové kuchyně, vín a koktejlů, je jedním z největších prostorů svého druhu na s...

Zdroj: Svět H&G

V menším hotelu může samoobslužný kiosek plně nahradit recepčního

Přidáno 12.12.2019

Kategorie: Hotelnictví

Property management system HORES patří k lídrům mezi informačními systémy pro hotely. „HORES je centrální HUB všech konektovaných systémů nutných pro bezproblémový chod hotelů v moderním světě. Toto umění HORESu a otevřenost ke spolupráci s externími systémy je jednou z jeho ceněných konkurenčních výhod,“ říká Dagmar Trefílková, head of sales společnosti HOR...

Zdroj: Svět H&G

V kuchyni dejte šanci sklu

Přidáno 12.12.2019

Kategorie: Gastronomie

Sklo je krásné, čisté, neuvěřitelně ekologické a v restauracích coby ideální obal na potraviny má své nezastupitelné místo. Takové bylo poselství akce Zažij sklo všemi smysly, kterou uspořádalo sdružení Friends of Glass, tedy Přátel skla, v Praze na Žižkovské věži a kde se sklo prohlíželo, ochutnávalo, čichalo… Zeptali jsme se Svatopluka Kudláče z firm...

Zdroj: Svět H&G

  • Pozvánka na veletrh Top gastro&hotel

    Přidáno 13.2.2019

    Zveme vás tímto na veletrhy Top gastro&hotel a Holiday World, které proběhnou od 21.-24.2.2019 na Výstavišti Praha v Holešovicích. Naše redakce má stánek č.: LK88. Těšíme se na shledání!

  • Moderní jídelna - nový titul!

    Přidáno 16.8.2018

    V roce 2018 jsme do našeho portfolia zařadili nový titul Moderní jídelna, jehož cílovou skupinou jsou velkovývařovny typu: jídelny ve školách, školkách, domovech seniorů a firmy zajišťující firmní stravování. Bude vycházet 2x ročně - vždy před začátkem školního roku. Máte-li zájem o spolupráci, kontaktujte naši redakci.

  • Nový web 1prg.cz

    Přidáno 16.8.2018

    V září 2018 jsme nasadili nový firemní web www.1prg.cz, který efektivně prezentuje naše tituly Svět H&G, Svět HORECA, Svět BARMANŮ, MODERNÍ JÍDELNA, Svět 55plus. Navíc je i zpravodajsky! Shromažďuje aktuality z našich webů www.svethg.cz a www.svetobchodu.cz. Nově jsme zde připravili i rubriku: Aktuality z vydavatelství. Věřímě, že tato změna bude přín...

  • Svěží grafika pro Svět H&G

    Přidáno 4.7.2018

    Zhruba po dvou letech jsme pozměnili vzhled našeho stěžejního magazínu Svět H&G, který je cílen na hoteliéry, management a provoz restaurací, kaváren a barů. Inspirací nám bylo luxusní prostředí hotelů. Došlo k odlehčení a posunutí k eleganci. Zaměřili jsme se také na obsah, kdy dochází k užší spolupráci s odborníky a našimi čtenáři.