Veletrh FOR GASTRO & HOTEL pomůže s restartem pohostinství v Česku

Přidáno 5.8.2021

Kategorie: Gastronomie, Komerční sdělení

Gastronomie a její přidružená odvětví patří mezi pandemickou krizí nejpostiženější obory podnikání a jejich podpora je pro další pozitivní vývoj nezbytná. Restartovat segment HoReCa pomůže i veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL. Ten se uskuteční ve dnech 7. až 9. října 2021 v prostorách výstaviště P...

Zdroj: Svět H&G

Jedno z největších logistických center Lidlu v Evropě zahájilo provoz

Přidáno 7.7.2021

Kategorie: Retail news

Nové, v pořadí už páté logistické centrum Lidlu v Buštěhradě u Kladna zahájilo svůj provoz. Jeden z největších skladů Lidlu v Evropě se rozkládá na téměř 60 000 metrech čtverečních, postupně bude zásobovat až 90 prodejen a poskytne až 500 pracovních míst. Ze startu provozu budou mít užitek také obyvatelé Buštěhradu, kde Lidl přispěje částkou 140 000 Kč na vy...

Zdroj: Svět obchodu

Japonský gin na českém trhu

Přidáno 7.7.2021

Kategorie: Bar

Japonsko je téměř od nepaměti spojováno s precizním řemeslným umem, elegancí, pečlivostí a vytříbeným vkusem. A nejinak je tomu i ve světě místních ginů – například japonský ROKU gin v sobě snoubí lokální ingredience, tradiční řemeslné postupy a japonskou vytrvalost a péči. Namíchejte si to nejlepší z ROKU GIN a nechte se okouzlit tamní kulturou. ROKU GIN je...

Zdroj: Svět H&G

Kolik ušetříte, když nebudete muset splachovat?

Přidáno 4.5.2021

Kategorie: Gastronomie, Komerční sdělení

Víte, že existují toalety, které mají oproti splachovacím nečekané výhody? A nejedná se jen o sedací, lze pořídit i pisoár, který funguje bez vody. Krom úspory vody je jeho nesporným plusem to, že nezapáchá, neucpává se a údržba zabere minimum času. V dnešní pandemické době je důsledné dodržování hygieny ještě důležitější než v klidnějších časech. Šíření bak...

Zdroj: Svět H&G

Inteligentní technologie pro přípravu jídel v supermarketech

Přidáno 23.4.2021

Kategorie: Vybavení

Otázkou pro supermarkety už není zdali budou nabízet hotová jídla, ale jaká bude jejich skladba. Před pandemií během posledních několika let narůstal trend, kdy se lidé stále více stravovali mimo domov. To se také projevilo v obratech podniků. Výhledy na další období jsou slibné. Experti předpokládají, že hotová jídla budou se správným konceptem, čerstvostí...

Zdroj: Svět obchodu

  • Pozvánka na veletrh Top gastro&hotel

    Přidáno 13.2.2019

    Zveme vás tímto na veletrhy Top gastro&hotel a Holiday World, které proběhnou od 21.-24.2.2019 na Výstavišti Praha v Holešovicích. Naše redakce má stánek č.: LK88. Těšíme se na shledání!

  • Moderní jídelna - nový titul!

    Přidáno 16.8.2018

    V roce 2018 jsme do našeho portfolia zařadili nový titul Moderní jídelna, jehož cílovou skupinou jsou velkovývařovny typu: jídelny ve školách, školkách, domovech seniorů a firmy zajišťující firmní stravování. Bude vycházet 2x ročně - vždy před začátkem školního roku. Máte-li zájem o spolupráci, kontaktujte naši redakci.

  • Nový web 1prg.cz

    Přidáno 16.8.2018

    V září 2018 jsme nasadili nový firemní web www.1prg.cz, který efektivně prezentuje naše tituly Svět H&G, Svět HORECA, Svět BARMANŮ, MODERNÍ JÍDELNA, Svět 55plus. Navíc je i zpravodajsky! Shromažďuje aktuality z našich webů www.svethg.cz a www.svetobchodu.cz. Nově jsme zde připravili i rubriku: Aktuality z vydavatelství. Věřímě, že tato změna bude přín...

  • Svěží grafika pro Svět H&G

    Přidáno 4.7.2018

    Zhruba po dvou letech jsme pozměnili vzhled našeho stěžejního magazínu Svět H&G, který je cílen na hoteliéry, management a provoz restaurací, kaváren a barů. Inspirací nám bylo luxusní prostředí hotelů. Došlo k odlehčení a posunutí k eleganci. Zaměřili jsme se také na obsah, kdy dochází k užší spolupráci s odborníky a našimi čtenáři.