Také hotel a restaurace může být smart!

Přidáno 24.7.2019

Kategorie: Hotelnictví

S pojmem „smart“ se dnes roztrhl pytel. Chytré mohou být lavičky, pouliční lampy… Přemýšleli jste o tom, že byste si pořídili smart restauraci? Které chytré produkty a služby můžete využívat? Chytří asistenti zastanou spoustu práce Dovedete si představit, že byste teplotu v místnosti regulovali jen slovem, stejně byste ovládali třeba osvětlení či zapín...

Zdroj: Svět H&G

Vitana slaví 100 let!

Přidáno 10.7.2019

Kategorie: Gastronomie

Vše začalo 1. července 1919, kdy byla založena společnost Graf na výrobu polévkového koření pro oblast Československa. Po pěti letech se na trhu objevila legendární Grafova polévková kostka. O tři roky později se výroba přestěhovala do bývalého cukrovaru v Byšicích, kde bez přerušení funguje do dnešních dnů. Ve 30. letech popularita polévkových výrobků stále...

Zdroj: Svět H&G

Nové Návštěvnické centrum Becherovky v Karlových Varech

Přidáno 10.7.2019

Kategorie: Bar

Jan Becher Pernod Ricard začátkem července slavnostně otevřel moderní Návštěvnické centrum Becherovky v Karlových Varech, které vzniklo nákladnou rekonstrukcí bývalého Muzea Becherovky. Velkou slavnostní akci moderoval Libor Bouček, který přivítal generální ředitelku JBPR Miroslavu Simovou a další hosty z řad vedení společnosti. Největší pozornost na sebe ov...

Zdroj: Svět H&G

Studená kuchyně by měla být lehká, dobře stravitelná a hravá

Přidáno 10.7.2019

Kategorie: Osobnosti

Head Chef v Perfect Canteen, člen představenstva Asociace kuchařů a cukrářů ČR, odborný lektor, komisař Czech Specials. Všechny tyto funkce a role charakterizují jednoho muže – s přátelskou tváří a vřelým vztahem k jídlu a všemu, co s ním souvisí. Tomáš Kourek je mistrem ve svém oboru, ambasadorem kulinářského umění a v roce 2015 a 2016 získal ocenění Kuchař...

Zdroj: Svět H&G

Martin Švehla novým generálním ředitelem hotelové sítě Pytloun Hotels

Přidáno 10.7.2019

Kategorie: Hotelnictví

Česká hotelová síť Pytloun Hotels (PH), která v současné době provozuje osm populárních hotelů v ČR, oznámila jmenování Martina Švehly (30) novým generálním ředitelem společnosti. Martin bude ve své nové funkci odpovědný za vedení, řízení a rozvoj týmů v rámci celé hotelové sítě Pytloun Hotels. „Před Martinem a jeho týmy je aktuálně spousta rozdělané práce....

Zdroj: Svět H&G

  • Pozvánka na veletrh Top gastro&hotel

    Přidáno 13.2.2019

    Zveme vás tímto na veletrhy Top gastro&hotel a Holiday World, které proběhnou od 21.-24.2.2019 na Výstavišti Praha v Holešovicích. Naše redakce má stánek č.: LK88. Těšíme se na shledání!

  • Moderní jídelna - nový titul!

    Přidáno 16.8.2018

    V roce 2018 jsme do našeho portfolia zařadili nový titul Moderní jídelna, jehož cílovou skupinou jsou velkovývařovny typu: jídelny ve školách, školkách, domovech seniorů a firmy zajišťující firmní stravování. Bude vycházet 2x ročně - vždy před začátkem školního roku. Máte-li zájem o spolupráci, kontaktujte naši redakci.

  • Nový web 1prg.cz

    Přidáno 16.8.2018

    V září 2018 jsme nasadili nový firemní web www.1prg.cz, který efektivně prezentuje naše tituly Svět H&G, Svět HORECA, Svět BARMANŮ, MODERNÍ JÍDELNA, Svět 55plus. Navíc je i zpravodajsky! Shromažďuje aktuality z našich webů www.svethg.cz a www.svetobchodu.cz. Nově jsme zde připravili i rubriku: Aktuality z vydavatelství. Věřímě, že tato změna bude přín...

  • Svěží grafika pro Svět H&G

    Přidáno 4.7.2018

    Zhruba po dvou letech jsme pozměnili vzhled našeho stěžejního magazínu Svět H&G, který je cílen na hoteliéry, management a provoz restaurací, kaváren a barů. Inspirací nám bylo luxusní prostředí hotelů. Došlo k odlehčení a posunutí k eleganci. Zaměřili jsme se také na obsah, kdy dochází k užší spolupráci s odborníky a našimi čtenáři.