PYTLOUN HOTELS nabízí kapacity svých hotelů pro záchranné složky

Přidáno 25.3.2020

Kategorie: Hotelnictví

Česká hotelová síť PYTLOUN HOTELS dále reaguje na stávající situaci v souvislosti s šířením koronaviru a rozhodla se nabídnout kapacity svých uzavřených hotelů včetně služeb personálu k případnému využití pouze formou úhrady spotřebovaných nákladů zejména záchranným složkám (policistům, hasičům, záchranářům, či lékařům), nebo vojákům (Armádě ČR), případně i...

Zdroj: Svět H&G

Nerušte cestu, změňte jen termín a zachraňte turismus

Přidáno 24.3.2020

Kategorie: Cestování

Agentura CzechTourism ve spolupráci s Fórem cestovního ruchu připravila seriál foto příspěvků na sociální sítě s výzvou: „Změňte jen termín, nerušte cestu, zachraňte turismus. Máme vás rádi.“ Fotografie zachycují turistické cíle všech čtrnácti krajů s anglickým nebo českým textem jsou umístěny na brandových stránkách CzechTourism a jsou volně k dispozici vše...

Zdroj: Svět H&G

Jak zkrotit gastroodpad ve 21. století

Přidáno 23.3.2020

Kategorie: Gastronomie

Dříve nevyhazovaly zbytky z kuchyně ani bohaté selky, protože je zkrmovaly domácímu zvířectvu. Dnes nám gastroodpad namísto toho připravuje perné chvilky. Zeptali jsme se na váš názor a odborníci se podělili o novinky i praktické zkušenosti. Problematika gastroodpadu je ukázkovým příkladem, jak ze suroviny učinit problém. Kolektivizace zemědělství po druhé s...

Zdroj: Svět H&G

Košík.cz začal rozvážet dotovaná hotová jídla

Přidáno 23.3.2020

Kategorie: Gastronomie

Na jedné straně stovky tisíc domácností v karanténě, na straně druhé gastronomické provozy, které jsou v současnosti závislé na rozvozu potravin a mají miliony korun v nezpracovaných zásobách. Online supermarket Košík.cz proto spustil novou platformu Hotovky Košík, která umožní lidem objednávat hotové jídlo s dovozem domů pomocí kurýrů DoDo. Jídlo, které je...

Zdroj: Svět H&G

Veletrh Ambiente představil trendy v segmentu horeca

Přidáno 9.3.2020

Kategorie: Gastronomie

V únoru proběhl ve Frankfurtu veletrh Ambiente, který se specializuje na interiérové vybavení, dekorační předměty a nastavuje trendy, jež jsou celosvětově respektovány. Tento rok byla velká pozornost věnována oboru horeca, jemuž pořadatelé vyčlenili celou halu 6.0 o nemalé rozloze 5 000 m2. Celkově na veletrhu Ambiente segment gastronomie a hotelnictví preze...

Zdroj: Svět H&G

  • Pozvánka na veletrh Top gastro&hotel

    Přidáno 13.2.2019

    Zveme vás tímto na veletrhy Top gastro&hotel a Holiday World, které proběhnou od 21.-24.2.2019 na Výstavišti Praha v Holešovicích. Naše redakce má stánek č.: LK88. Těšíme se na shledání!

  • Moderní jídelna - nový titul!

    Přidáno 16.8.2018

    V roce 2018 jsme do našeho portfolia zařadili nový titul Moderní jídelna, jehož cílovou skupinou jsou velkovývařovny typu: jídelny ve školách, školkách, domovech seniorů a firmy zajišťující firmní stravování. Bude vycházet 2x ročně - vždy před začátkem školního roku. Máte-li zájem o spolupráci, kontaktujte naši redakci.

  • Nový web 1prg.cz

    Přidáno 16.8.2018

    V září 2018 jsme nasadili nový firemní web www.1prg.cz, který efektivně prezentuje naše tituly Svět H&G, Svět HORECA, Svět BARMANŮ, MODERNÍ JÍDELNA, Svět 55plus. Navíc je i zpravodajsky! Shromažďuje aktuality z našich webů www.svethg.cz a www.svetobchodu.cz. Nově jsme zde připravili i rubriku: Aktuality z vydavatelství. Věřímě, že tato změna bude přín...

  • Svěží grafika pro Svět H&G

    Přidáno 4.7.2018

    Zhruba po dvou letech jsme pozměnili vzhled našeho stěžejního magazínu Svět H&G, který je cílen na hoteliéry, management a provoz restaurací, kaváren a barů. Inspirací nám bylo luxusní prostředí hotelů. Došlo k odlehčení a posunutí k eleganci. Zaměřili jsme se také na obsah, kdy dochází k užší spolupráci s odborníky a našimi čtenáři.