Přelomové inovace a udržitelnost ve světě gastronomie

Přidáno 7.12.2023

Kategorie: Gastronomie

Veletrh Ambiente 2024 vás zve do světa, kde inovace v gastronomii a hotelnictví dostávají hlavní slovo. Tento rok se veletrh rozkládá na ještě větší ploše, zaujímá celý západní areál frankfurtského výstaviště, což slibuje rozmanité a bohaté možnosti pro návštěvníky i vystavovatele. Celá událost se koná od 26. do 30. ledna 2024.   Digitální a udržitelný...

Zdroj: Svět H&G

Dánští architekti promění pražské hlavní nádraží na Šťastný Hlavák

Přidáno 6.12.2023

Kategorie: Cestování

Dánské studio Henning Larsen Architects v soutěžním dialogu na úpravy území hlavního nádraží v Praze zvítězilo se svým návrhem Šťastný Hlavák. Jeho hlavní myšlenkou je přirozené propojení Vrchlického sadů, odbavovací haly, nové tramvajové zastávky přímo před nádražím a historické Fantovy budovy. Navrhovaná podoba celého území klade důraz na udržitelnost, mik...

Zdroj: Svět H&G

Francouzi objevují české a moravské regiony

Přidáno 6.12.2023

Kategorie: Cestování

Francouzi nejčastěji cestují po Evropě, uskuteční tam 80 % cest. Česko je pro ně velmi zajímavé, loni do tuzemských hotelů, apartmánů a pensionů přijelo víc než 213 tisíc francouzských turistů. I když se ještě nedosáhlo počtů před pandemií covidu-19, potenciál přilákat Francouze do Česka se nabízí. Mají rádi lokální gastronomii, nová místa, zajímavý program...

Zdroj: Svět H&G

Asociace hotelů a restaurací oslavuje výjimečnost v hotelnictví a gastronomii

Přidáno 6.12.2023

Kategorie: Hotelnictví

V Grandhotelu Pupp v Karlových Varech Asociace hotelů a restaurací České republiky vyhlásila ocenění pro nejlepší v oboru hotelnictví a gastronomie. Tato prestižní událost slouží jako uznání vynikající práce a neustálého úsilí těch, kteří posouvají standardy kvality a pohostinnosti. Mezi oceněné patří hotely, které excelují ve službách, a restaurace, které n...

Zdroj: Svět H&G

Společnost RATIONAL slaví 50 let své existence

Přidáno 6.12.2023

Kategorie: Gastronomie

Společnost RATIONAL, specialista na tepelnou přípravu pokrmů, letos slaví své 50. výročí se sloganem „Když jídlo chutná, všichni mluví stejnou řečí“. U příležitosti výročí vzniklo nové video, webová stránka o historii společnosti a řada aktivit na sociálních sítích. Mnohem důležitější jsou však účasti na veletrzích a další významné události pro partnery, zák...

Zdroj: Svět H&G

  • Pozvánka na veletrh Top gastro&hotel

    Přidáno 13.2.2019

    Zveme vás tímto na veletrhy Top gastro&hotel a Holiday World, které proběhnou od 21.-24.2.2019 na Výstavišti Praha v Holešovicích. Naše redakce má stánek č.: LK88. Těšíme se na shledání!

  • Moderní jídelna - nový titul!

    Přidáno 16.8.2018

    V roce 2018 jsme do našeho portfolia zařadili nový titul Moderní jídelna, jehož cílovou skupinou jsou velkovývařovny typu: jídelny ve školách, školkách, domovech seniorů a firmy zajišťující firmní stravování. Bude vycházet 2x ročně - vždy před začátkem školního roku. Máte-li zájem o spolupráci, kontaktujte naši redakci.

  • Nový web 1prg.cz

    Přidáno 16.8.2018

    V září 2018 jsme nasadili nový firemní web www.1prg.cz, který efektivně prezentuje naše tituly Svět H&G, Svět HORECA, Svět BARMANŮ, MODERNÍ JÍDELNA, Svět 55plus. Navíc je i zpravodajsky! Shromažďuje aktuality z našich webů www.svethg.cz a www.svetobchodu.cz. Nově jsme zde připravili i rubriku: Aktuality z vydavatelství. Věřímě, že tato změna bude přín...

  • Svěží grafika pro Svět H&G

    Přidáno 4.7.2018

    Zhruba po dvou letech jsme pozměnili vzhled našeho stěžejního magazínu Svět H&G, který je cílen na hoteliéry, management a provoz restaurací, kaváren a barů. Inspirací nám bylo luxusní prostředí hotelů. Došlo k odlehčení a posunutí k eleganci. Zaměřili jsme se také na obsah, kdy dochází k užší spolupráci s odborníky a našimi čtenáři.